+306984052995 Εμπορείο, Σαντορίνη adonisdr@icloud.com
hero image
Facebook
 
 
     
  ADONIS
Ιδιωτικές Μεταφορές Επιβατών Σαντορίνη 


Η επιχείρησή μας “ADONIS” η οποία βρίσκεται στην Σαντορίνη, είναι καθημερινά κοντά σας και πάντα έτοιμη να σας μεταφέρει σε οποιονδήποτε προορισμό στην Σαντορίνη επιθυμείτε, βοηθώντας σας να ανακαλύψετε τις ομορφιές του τόπου μας.

Διαθέτοντας περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας καθώς και ένα σύγχρονο και άνετο όχημα, μπορούμε να μεταφέρουμε, άμεσα και με ασφάλεια, ντόπιους και τουρίστες από όλο τον κόσμο, σε οποιονδήποτε προορισμό στην Σαντορίνη επιθυμούν.
 
     
   
 
 
 
 
     
   
     
     
     
     
  ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΣΤΟ
+30 6984052995
 
     
  θα είμαστε άμεσα στο σημειο που βρίσκεστε για να σας μεταφέρουμε στο αεροδρόμιο, στα ΚΤΕΛ, στο ξενοδοχείο, το εστιατόριο ή το κέντρο διασκέδασης αλλά και σε οποιαδήποτε παραλία ή αξιοθέατο του νησιού μας επιθυμείτε να επισκεφτείτε.

Παρέχουμε 24ωρη εξυπηρέτηση σε έκτακτα περιστατικά, αναλαμβάνουμε την μεταφορά ασυνόδευτων σε όλη την Σαντορίνη, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα να περιμένουμε για την άφιξή σας στο λιμάνι ή στο αεροδρόμιο και να σας μεταφέρουμε στον προορισμό που επιθυμείτε.

Παράλληλα, γνωρίζοντας άψογα τις αμέτρητες ομορφιές της Σαντορίνης, αναλαμβάνουμε τουριστικές περιηγήσεις.
 
     
 
 
 
 
 
ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΜΑΣ
είναι ένα καινούριο SUV SKODA KODIAQ το οποίο έχει την δυνατότητα να μεταφέρει έως 7 επιβάτες, ανάλογα τον όγκο των αποσκευών που διαθέτετε. Διαθέτει κλιματισμό, είναι άνετο, πάντα καθαρό και προσεγμένο, έτοιμο να  σας μεταφέρει στον προορισμό που επιθυμείτε στην Σαντορίνη.
 
     
 
ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΜΑΣ
είναι έμπειροι, ευγενικοί και πρόθυμοι να σας μεταφέρουν σε οποιοδήποτε προορισμό επιθυμείτε και να σας οδηγήσουν στους ομορφότερους προορισμούς της Σαντορίνης, κάνοντας κάθε μετακίνηση μια ευχάριστη εμπειρία.
 
     
 
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
είναι αφενός η άρτια εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας, προκειμένου να αποτελούμε την ιδανική επιλογή για τις μετακινήσεις σας στην Σαντορίνη.
 
     
 
 
 
     
     Άμεση & Σωστή εξυπηρέτηση σε όλη την Σαντορίνη!  
     
 
 
     
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ
Είτε βρίσκεστε στην Σαντορίνη για διακοπές με την οικογένεια είτε με την παρέα σας, είμαστε εδώ και πάντα έτοιμοι να αναλάβουμε την μεταφορά επιβατών, άμεσα και με ασφάλεια, σε οποιοδήποτε προορισμό επιθυμείτε στην Σαντορίνη.
 
     
    ΤΗΛ: +30 6984052995    
     
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
κλείστε το ραντεβού σας για την μετακίνησή σας στην Σαντορίνη και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη εξυπηρέτηση.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
+30 6984052995